Οδηγίες για Ανέβασμα Εκπαιδευτικού Υλικού

 • Γενικές πληροφορίες

  Για να ανεβάσεις εκπαιδευτικό υλικό αρχικά θα πρέπει να είσαι συνδεδεμένος στο προφίλ σου. Έπειτα πατώντας το κουμπί "Υλικό" (δίπλα από το κουμπί "Προφίλ") θα πρέπει να βρίσκεσαι στην καρτέλα "Υλικό". Εκεί εμφανίζονται 3 μεγάλα κουμπιά, απ΄ όπου μπορείς να ανεβάσεις το αντίστοιχο υλικό. Κάθε φορά έχεις την δυνατότητα να ανεβάσεις μόνο ένα αρχείο.

  Σημείωση 1: Τα αρχεία Word, Pdf, Excel και PowerPoint που θέλεις να ανεβάσεις, θα πρέπει να είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή σου προκειμένου να υπάρχει η δυνατότητα επιλογής τους.

  Σημείωση 2: Τα βίντεο που θέλεις να ανεβάσεις θα πρέπει να είναι εκ των προτέρων ανεβασμένα στο Youtube, απο όπου και θα γίνεται η σύνδεσή τους με το Modoolo.

 • Ανέβασμα αρχείου Word ή Pdf

  Το ανέβασμα καθενός από τα αρχεία Word ή Pdf γίνεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.

  Η διαδικασία είναι απλή και προφανής. Αρχικά πρέπει να πατήσεις το κουμπί "Ανέβασε Έγγραφα". Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι οτι η διαδικασία συμπλήρωσης των πεδίων πρέπει να είναι αυστηρώς κατά προτεραιότητα, απο πάνω προς τα κάτω, προκειμένου να εμφανίζονται οι σωστές επιλογές.

  Επίσης αν κατα την διαδικασία συμπλήρωσης των πεδίων χρειαστεί να επιστρέψεις σε κάποιο προηγούμενο, τότε όλα τα επόμενα πεδία από το διορθωμένο θα πρέπει να συμπληρωθούν εκ νέου.

  Εάν πατήσεις το κουμπί "καθαρισμός" (κάτω δεξιά της φόρμας) θα πρέπει να ξαναεπιλέξεις το αρχείο που επιθυμείς και να συμπληρώσεις εκ νέου όλα τα υπόλοιπα πεδία.

  Τέλος, για να ανέβει το αρχείο και να αποθηκευθεί πρέπει να πατήσεις το κουμπί "Αποθήκευση" (κάτω αριστερά).

 • Ανέβασμα αρχείου PowerPoint

  Αρχικά πρέπει να πατήσεις το κουμπί "Ανέβασε PowerPoint". Έπειτα η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις είναι ακριβώς η ίδια με την "Ανέβασμα αρχείου Word ή Pdf".

 • Ανέβασμα βίντεο

  Το βίντεο που θέλεις να ανεβάσεις θα πρέπει να είναι εκ των προτέρων ανεβασμένο στο Youtube, απο όπου και θα γίνεται η σύνδεσή του με το Modoolo.

  Το πρώτο πεδίο που εμφανίζεται στη φόρμα είναι το Youtube Link (url). Το Youtube Link (url) ενός Βίντεο που παρακολουθείτε στο Youtube, είναι της μορφής "http://www.youtube.com/watch?v=........" και μπορείς να το αντιγράψεις από την μπάρα διεύθυνσης του εκάστοτε Βίντεο που παρακολουθείς.

  Η διαδικασία συμπλήρωσης των υπόλοιπων πεδίων που ακολουθούν παραμένει αυτούσια με αυτή της συμπλήρωσης των πεδίων για "Ανέβασμα αρχείου Word ή Pdf".

Για οποιαδήποτε δυσκολία αντιμετωπίσετε κατα την διαδικασία ανεβάσματος εκπαιδευτικού υλικού και δεν καλυφθείτε από τα προαναφερθέντα, επικοινωνίστε μαζί μας πατώντας εδώ.